grudzień30

Pasta kanapkowa z tuńczyka

dodano: 30 grudnia 2012 przez Xenia20


Pasta kanapkowa z tuńczyka

Składniki:

 

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 1 opakowanie sera typu feta (ok. 150 g)
  • 1 cebula
  • natka pietruszki
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

    Tuńczyka odsącz z zalewy. Cebulę drobno posiekaj. Ser wymieszaj z tuńczykiem i cebulą. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Gotową pastą smaruj pieczywo, posyp posiekaną natką pietruszki.




Dodaj do:


Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Odpowiedzi moga dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Nie ma jeszcze komentarzy - wyraź swoją opinię jako pierwszy