listopad20

Chrupiąca sałatka z tuńczykiem

dodano: 20 listopada 2012 przez Xenia20


Chrupiąca sałatka z tuńczykiem

Składniki:

  • jasna część pora
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 4 jajka
  • 1 pęczek rzodkiewki
  • 1/2 sałaty lodowej
  • świeży ogórek
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:     Jajka ugotuj na twardo, ostudź, posiekaj w kostkę. Tuńczyka odsącz z zalewy. Por, rzodkiewkę, ogórek pokrój w plasterki. Sałatę porwij.     Wszystkie składniki wymieszaj w salaterce, dodaj majonez, przypraw solą i pieprzem do smaku. Wstaw do lodówki na godzinę.




Dodaj do:


Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Odpowiedzi moga dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Nie ma jeszcze komentarzy - wyraź swoją opinię jako pierwszy