sierpień16

Tortelloni z pomidorami i mozzarellą z dodatkiem cukinii

dodano: 16 sierpnia 2011 przez Xenia20


 Tortelloni  z pomidorami i mozzarellą z dodatkiem cukinii

 
Składniki:
40 dag tortelloni z pomidorami i mozzarellą
15 dag czerwonego pesto
2 średniej wielkości cukinie
25 dag kulek mozzarelli
oliwa z oliwek
sól, pieprz, przyprawy wg uznania
 
Sposób przygotownia:
Pokroić cukinię w cienkie paski. Obsmażyć na złoty kolor z obu stron, przyprawić solą, pieprzem, dodać przyprawy. Tortelloni przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić, następnie letnie tortelloni wymieszać z pesto. Cukinię wyłożyć na talerzu, udekorować tortelloni i mozzarellą.
 



Dodaj do:


Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Odpowiedzi moga dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Nie ma jeszcze komentarzy - wyraź swoją opinię jako pierwszy